top of page

Benvolguts!  

De moment, aturam l’activitat d’Illetra amb la idea d’avançar cap a nous reptes. No podem negar que enyorarem les lectures, la recerca, les classes i els projectes tan originals que anaven arribant i que no podíem rebutjar! Però sobretot, ens faltarà passejar i conversar amb vosaltres perquè era quan més apreníem. Pobles, carrers, cases i persones. Com va dir Maria Aurèlia Capmany: <<Ara vinc de viatge amb els ulls plens de paisatge llegit>>. 

Gràcies per fer camí amb nosaltres.

 EL PASSEIG LITERARI DEL XVIII 

Clica sobre la imatge per anar a la pàgina web

Ja és accessible online la pàgina web El passeig literari del XVIII! Es tracta d'un recorregut virtual per la Maó setcentista que hem realitzat amb la Biblioteca Pública de Maó i el Consell Insular de Menorca.

 

A la pàgina d'inici trobareu un plànol amb un seguit d’aturades marcades que es relacionen amb fragments d’obres literàries del segle XVIII o d’autors de l’època actual que s’inspiren en aquest període històric de Menorca per crear els seus textos. 

A fi de donar més accessibilitat al projecte, es preveu la instal·lació d'uns codis QR al carrer que permetin enllaçar les aturades amb la pàgina web.

ES PARLA D'ILLETRA
Diari Menorca

Clica sobre el títol de la revista per anar a l'article

Clica sobre la fotografia per anar a la columna "Pedraules" de Joan Pons.

Joan Pons (escriptor):

«Els participants es devien perdre, però ho puc posar tranquil·lament en quarantena perquè anaven guiats per dues animadores culturals amenes i competents que saben transmetre la força tel·lúrica de la literatura amb una passió descomunal.»

Clica sobre el títol de la revista per anar a l'article

bottom of page